Over Carla Welle

Mijn naam is Carla van der Linden-Welle, geboren in ‘s Graveland, 1964. Ik werk en woon in Loenen aan de Vecht. Van jongs af aan ben ik bezig met schilderen, tekenen en creativiteit, ik doe dat met veel passie.
Ik schilder altijd vanuit mijn gevoel, en doe dit met verschillende materialen en technieken. Deze heb ik mij eigen gemaakt door middel van diverse opleidingen o.a Nieuwe academie Utrecht binnenhuisarchitectuur Hans Slim, div.masterclasses etc.. Niet alleen het resultaat maar ook het proces is wat mij boeit.

Mijn doel is om op mensen díe emotie over te brengen die ik voelde toen ik begon en bezig was met het kunstwerk. De inspiratie vind ik in alle dingen om me heen: leefruimtes.. mensen, dingen,materialen, dieren, emoties, kleur. Alles in deze schepping heeft zijn geheimen. Daar kan ik me over verwonderen en verbazen. Het gaat mij niet alleen om verwondering over de zichtbare werkelijkheid, maar ook over de suggestie en de kracht van beelden. Wat kun je met verf, inkt, materialen, kleur bereiken. Ik hanteer uiteenlopende stijlen afhankelijk van onderwerp en intuitie.

U kunt ook altijd een werk op zicht krijgen, dan kunt u rustig zonder verplichting kijken of het kunstwerk bij u past.

Opdrachten op een vrijblijvende basis is ook mogelijk. U bent ook van harte welkom in mijn atelier op afspraak.